Op deze pagina zullen wij foto's laten zien van reeds voltooide projecten.

Helaas komt het er niet altijd van om een foto van een eindproduct te maken, dus lang niet alles van ons werk staat op de site.

 

Wij hebben een ruim aanbod in meubelstoffen, kunst leer en echt leer. In alle prijsniveau's, maar allemaal van goede kwaliteit. Uw Gelderland, Artifort, Leolux, Harvink, Montel, Gispen, Martin Visser, Jori, Design on Stock, Stokke, Italia B&B of welk design (of helemaal geen design) u maar heeft, het is bij ons in vakkundige handen.* opnieuw bekleden van uw meubel, zoals poef, kruk, stoel, bank etc. 

* projectstoffering in samenwerking met Stikken&Stofferen.

* opnieuw bekleden van uw dierbare oldtimer auto. Maar ook het zadel of een tas voor uw toermotor.

* interieurartikelen, zoals kussens, manden, (bed)wandpanelen, gordijnbanden, kussens, etcetera.Ook voor (horeca)bedrijven kunnen wij van dienst zijn met grotere oplage van bijvoorbeeld leren manden, handgrepen, kussens en veel meer. Herstofferen van meerdere meubels is ook mogelijk door samenwerking met collega stoffeerders, zodat u op tijd uw producten terug heeft.

Te koop: Bovenstaande fauteuil is een Natuzzi Liu. Een prachtig voorbeeld van tijdloos Italiaans design gecombineerd met uitstekend zitcomfort.

Deze fauteuil is door ons volledig geherstoffeerd. Wilt u de kussens toch liever in een andere stof dan is dat zeker mogelijk. Kom eens proefzitten. (Wij hebben nog meerdere design meubels staan die naar uw eigen smaak kunnen worden gestoffeerd!)

Hiernaast ziet u de tuiglederen panelen in de tribunebank van het nieuwe Forum in Groningen. Dit was één van de dingen die wij in opdracht van Stikken&Stofferen mochten maken. Daarnaast hebben we met ze samengewerkt aan de bioscoopzalen en het kinderplein.