Op deze pagina zullen wij foto's laten zien van reeds voltooide projecten.

Helaas komt het er niet altijd van om een foto van een eindproduct te maken, dus lang niet alles van ons werk staat op de site.

 

Wij hebben een ruim aanbod in meubelstoffen, kunst leer en echt leer. In alle prijsniveau's, maar allemaal van goede kwaliteit. Uw Gelderland, Artifort, Leolux, Harvink, Montel, Gispen, Martin Visser of welk design (of helemaal geen design) u maar heeft, het is bij ons in vakkundige handen.* opnieuw bekleden van uw meubel, zoals poef, kruk, stoel, bank etc. Voor herstoffering van uw meubel werken wij samen met Stikken&Stofferen.

* projectstoffering in samenwerking met Stikken&Stofferen.

* opnieuw bekleden van uw dierbare oldtimer auto. Maar ook het zadel of een tas voor uw toermotor.

* interieurartikelen, zoals kussens, manden, (bed)wandpanelen, gordijnbanden, kussens, etcetera.Ook voor (horeca)bedrijven kunnen wij van dienst zijn met grotere oplage van bijvoorbeeld leren manden, handgrepen, kussens en veel meer. Herstofferen van meerdere meubels is ook mogelijk door samenwerking met collega stoffeerders, zodat u op tijd uw producten terug heeft.

Hiernaast ziet u de tuigelederen panelen in de tribunebank van het nieuwe Forum in Groningen. Dit was één van de dingen die wij in opdracht van Stikken&Stofferen mochten maken. Daarnaast hebben we met ze samengewerkt aan de bioscoopzalen en het kinderplein.