• meubelstoffering, kussens op maat
  • projectstoffering, leer specialist
  • bootkussens, caravankussens
  • camperkussens en oldtimers

Op deze pagina vind u foto's van reeds voltooide stoffeer projecten.

Helaas komt het er niet altijd van om een foto van een eindproduct te maken, dus lang niet alles van ons werk staat op de site.

 

Wij hebben een ruim aanbod in meubelstoffen, kunst leer en echt leer. In alle prijsniveau's, maar allemaal van goede kwaliteit. Uw Gelderland, Artifort, Leolux, Harvink, Montel, Gispen, Martin Visser, Jori, Design on Stock, Stokke, Italia B&B, Rolf Benz of welk design (of helemaal geen design) u maar heeft, het is bij ons in vakkundige handen.* opnieuw stofferen van uw meubel, zoals poef, kruk, stoel, bank , hoofdbord van uw bed, etc. 

* projectstoffering  van horeca, kantoren e.d. . Ook akoestische panelen en oplossingen in samenwerking met Stikken&Stofferen.

* opnieuw bekleden van uw dierbare oldtimer auto. Maar ook het zadel van uw toermotor.

. het maken en (her)stofferen van boot, caravan, camper en tuinkussens


 Herstofferen van meerdere meubels is ook mogelijk door samenwerking met collega stoffeerders, zodat u op tijd uw producten terug heeft.

 

Wij kunnen de volgende merkstoffen leveren:

de Ploeg, Keymer, Kvadrat, Bute, Buvetex, Pintail, Fabrics2Design, Reynaldo, Guell lamadrid,Les creations de la Maison, Zteddie, Clarke&Clarke, Silvera, Ohman, van Leeuwen, Ad Hulst, Trekatex, Switch

 

 

Te koop: Momenteel hebben wij een aantal Gelderland 4800 fauteuils en een Gelderland 4800 2 1/2 zits klaar staan om geheel naar uw smaak te worden gestoffeerd! Vraagt u gerust om even te proefzitten en stalen te bekijken.

Hiernaast ziet u de tuiglederen panelen in de tribunebank van het nieuwe Forum in Groningen. Dit was één van de stoffeerprojecten die wij in opdracht van Stikken&Stofferen mochten maken. Daarnaast hebben we met ze samengewerkt aan de bioscoopzalen en het kinderplein.